Mød Malene Arvin

Mød Malene Arvin

Pigen bag YO WEAR og YO STUDIOS hedder Malene Arvin. Med YO udlever Malene sin store drøm, og ideen er blevet gennemtænkt de sidste mange år fra ende til anden- igen og igen og igen. Nu går det løs og Malene glæder sig ustyrligt! 

3 skarpe til Malene...

Uddannelse  Professionel moderne danser  Fysiurgisk massør Løbecoach  Strala Guide  Ashtanga Yoga lærer                                       

 

Sundhedstanker Sundhed handler om balance. Når du har det godt fysisk, smitter det af på din mentale tilstand og omvendt. Sundhed handler om at kende sin krop, være i stand til at lytte til den og prioritere dens behov på lige fod med kaffedates og sofastunder. Sundhed handler nogle gange om at løbe en tur, når motivationen er mindst og andre gange om at spise en stor, lækker is til et middagsselskab, fordi det gør dig glad i låget. Sundhed er en livsstil, som ikke er  sæsonpræget, men som til gengæld altid fylder livet med glæde!

 

Kvindekroppen Kvindekroppen kan formes på fantastisk vis. Da jeg dansede allermest, mærkede jeg på egen krop, hvordan dansens verden modellerer kroppen til perfektion. Lange, slanke linjer, der stadig giver plads til feminine former med et sundt og stærkt udtryk. I min verden er den smukkeste kvindekrop lang og lean. Og stærk! Dette kan opnås med barretræning, yoga, dans, styrketræning samt pulstræning og vil være noget, vores medlemmer af YO STUDIOS kan dyrke på daglig basis. 

 

Malene vil være at finde både bag YO WEAR og som underviser i YO STUDIOS, der åbner i august 2015 i Aarhus. Her vil hun også tilbyde personlige træningsforløb, og Malene glæder sig til at møde DIG.