30, VACATION & A BIG SMILE

March 20, 2018

Halløj derude, 

Så gik der endnu nogle uger med de skønne skinner på tænderne. Ja, jeg er faktisk blevet så vild med dem, at jeg kalder dem skønne. For er du vimmer, hvor er de vilde. Jeg må faktisk helt ærligt indrømme, at jeg ikke helt troede på, at de kunne det, som de kan, da vi startede. Det ville jeg selvfølgelig bare ikke sige højt- 

 

Men YES MANNER! Min skæve fortand er faktisk næsten lige nu. Det er lidt skørt. Kender du det, at man jo har en følelse, når man kører tungen henover tænderne? Og den har man altid haft- nu har jeg en helt anden. En anden sjov lille ting er, at jeg ikke længere kan finde ud af, at bide noget over med tænderne. Og da jeg fortalte det til Anita, min søde tandplejer fra Tandlægecentret, så var hendes prompte svar. Jamen Malene, du må da heller ikke bide ting over med tænderne! Okay okay, sagde jeg. Men det er sgu stadig lidt skørt. Som noget, jeg skal lære helt på ny. Fordi mine fortænder nu sidder anderledes. 

 

Efter min dejlige dejlige fødselsdagsuge, som gik over al forventning, var jeg til mit sidste tjek inden rejse. Her fik jeg udleveret (næsten) de sidste skinner. Jeg mangler blot end uge, når jeg kommer hjem. Anita sleb lidt på tænderne igen, for at sørge for, at der er plads til dem, når de rykker sig og roterer. Og så sikrede hun sig, at alt gik som det skulle. Og alt var godt! 

 

Jeg er begyndt at få ret mange kommentarer nu. Mange kan se det. Det er så fedt altså. Og jeg synes også stadig, at det er så fint med forløbet. Jeg må dog også indrømme, at nu hvor jeg kan begynde at se en ende på det, så glæder jeg mig også til at få dem af. Til ikke at skulle børste 'to sæt' tænder mange gange om dagen. Til ikke at skulle have dem ind og ud hver eneste gang, at jeg skal spise eller drikke noget. (Men hey, jeg har sgu været noget mere bevidst og selektiv, hvad angår ting man kan proppe indenbords, og det er jo ikke helt dumt!) Jeg glæder mig også til, at blive helt mig selv igen. For jeg kan godt selv se, at jeg har skinnerne i. Jeg tror ikke, særlig mange andre ser det, men jeg kan godt lige ane en lille forskel på munden. Og så glæder jeg mig selvfølgelig bare helt vildt meget til, at se det endelige resultat! For der skal faktisk stadig ske en hel del. 

 

 

Som skrevet, så havde jeg den skønneste fødselsdagsuge. Jeg blev forkælet helt vildt! På dagen havde min dejlige kæreste (forlovede faktisk) lavet det skønneste morgenmadsbord. Jeg skulle blive i sengen til alt var klart, og det er altså ikke helt, som da man var barn. For sammen med mig var både Eva og Nor, som heller ikke måtte forstyrre far. Men det var ok. At vågne op på sin 30 års fødselsdag med sådanne guldklumper er ikke tosset. Der blev jeg helt stolt! 

 

Min søde mor kom over og spiste sammen med os. Hun bor meget tæt på, og hende har vi generelt rigtig meget glæde af. Og at hun kom og fejrede sin 'lille', store pige, var helt specielt for mig. Om bordet var nemlig så de mennesker i mit liv, som kender mig aller bedst. Min mand, min mor og mine dejlige små unger. Resten af dagen var et mix af fornøjelse, arbejde og rejseforberedelser, da vi var lidt bagud med det hele. 

 

Men heldigvis havde jeg endnu en fejring til gode, da mine tætteste veninder kom til pigeaften lørdagen efter. Her var vi i YO og danse med en af vores seje undervisere, Marlene, og efterfølgende spiste vi (mislykket) hjemmelavet pizza hjemme hos mig. Note to myself and others- lad vær med at rulle bunde ud på forhånd og lig dem på køl med bagepapir i mellem. Det går i BIGTIME i udu! Heldigvis havde jeg formået at lave nogle rimelige kyskager, og heldigvis var selskabet fantastisk så aftenen blev ligeså. 

 

Efter den bedste fødselsdagsuge, stod den på overlevering af YO sager, til verdens bedste team i YO Aarhus, og ellers at gøre klar til rejse. Mit pas nåede lige at lande i postkassen to dage inden afrejse. HELDIGT- at jeg en lille måned forinden nåede at opdage, at det netop var udløbet. Helt vemodigt faktisk, da jeg har været ret mange steder i verden med det pas. Mange oplevelser og mange minder. Der er i det hele taget ret mange ting at huske på, når man sådan skal afsted en her familie. Men vi nåede alt. Og huskede det meste. 

 

Og NU sidder vi i Thailand. På den fineste lille ø. Koh Yao Yai. Det er et stort og smukt resort, så det autentiske Thailand, har vi til gode. Jeg har heldigvis rejst i Thailand for 10 år siden, så jeg har oplevet det meste. Med to små børn, er verden bare en anden, og det skal helst gerne fungere. Naturen skal vi dog have! Og wauw, hvor Thailand bare kan. Her er så smukt! Vi har booket den første uge, og så har vi ikke helt bestemt, hvad der skal ske. Jeg tror, at vi tager et kort smut forbi Phi Phi øerne, og derefter til Krabi. Forhåbentlig har vi mod på at tage uge helt ned sydpå, til en lille ø, som hedder Koh Lipe. Her var jeg med min søde veninde Rikke, på mit livs backpacker-eventyr, og det husker jeg som paradisisk. Faktisk paradis på jord. At få min familie med hertil, ville være kæmpe stort. Men vejen er lidt lang, og lang tid kan være rigtig lang tid i Thailand. Men lad os nu se, om vi ikke tager udfordringen op. 

 

 

Jeg vil holde jer opdateret hernedefra. På mit eventyr. Mit tand-eventyr. Jeg får den bedste behandling af de bedste af de bedste. Jan Kerstein og Anita Østerby. Begge fra Tandlægecentret. Og skinnerne hedder InvisalignGO. Alle kan helt uforpligtende tage kontakt til Jan og Anita, for en snak om en eventuel tandretning. Og som YO medlem, får du 10% rabat, hvis du beslutter dig for et forløb. Og jeg kan kun anbefale det! 

 

Kan I have en smuk tirsdag. 

 

<3 Malene