Motivation og gode råd fra skønne YO mennesker

Motivation og gode råd fra skønne YO mennesker

MOTIVATION OG GODE RÅD FRA SKØNNE YO MENNESKER

Vores første december gave til alle JER skønne YO-følgere i år var et halvt års fri træning i YO STUDIOS. For at deltage, skulle man blandt andet give sig selv et rigtig godt råd til, hvordan man mentalt og fysisk kunne forbedre sin sundhed i året 2017.

Der kom så mange fine og kærlige råd og ord frem, som vi fik lyst til at dele med jer. Det kunne jo være, at et råd en anden har givet til sig selv, faktisk er lige det råd, som vil flytte bjerge for dig. 

Nyd en skøn 2. søndag i advents-læsning. 

 

 

"I 2017 skal jeg prioritere at styrke min krop og finde roen omkring træning. Huske at det er for min egen skyld og for mit helbred. "

" '17 skal målet være balance. Ingen restriktioner, bare sund fornuft omkring kost. Udfordre min krop og mit sind i YO STUDIOS, som giver netop de værktøjer og inspirationen til, at det kan lade sig gøre. Der skal være plads til bevægelse og hygge!"

"Bevægelse hver dag som en naturlig del af hverdagen i selskab med gode venner <3 "

"Lytte lidt mere til min krop- den er blevet glemt lidt i uddannelsesræset. At vinde 1/2 års træning i YO ville være en kæmpe mulighed for at finde ind til mig selv igen."

"I 2017 skal jeg tro mere på, hvad min krop kan og komme i balance. Jeg er i en stresset periode, hvor min krop hele tiden er træt og mangler at komme i balance endnu en gang. Derfor kunne jeg godt bruge 1/2 års træning hos jer!"

" I 2017 skal jeg hive mig selv op, og igang med træningen, så jeg kan få mere energi i min hverdag."

"I 2017 skal jeg tage mig selv seriøst. Ikke overtænke, i stedet bare være. Nyde livet og finde glæden i de små ting. Jeg håber at 2017 bliver året, hvor jeg får lidt mere sindsro, får slået rødder og fundet mit ståsted."

"Jeg skal blive bedre til at modstå søde fristelser og give mig selv tiden til at lave sundere mad. Derudover vil jeg meget gerne øge min styrke ved at mærke efter, hvad det lige er JEG har brug for, både psykisk og fysisk. "

" I 2017 skal jeg blive bedre til at trække vejret dybt og være til stede i nuet sammen med min skønne mand, søn og mine søde venner istedet for at bekymre mig om alle de ting jeg skal og børn nå. En af de ting, som hjælper mig til at holde hovedet koldt, og kroppen stærk, er de ugentlige yogatimer, og det skal jeg gøre meget mere af det næste år."

"Jeg har tidligere været medlem hos jer, men måtte stoppe på grund af stress og sygdom. Det er jeg enormt ked af, da netop yogaen gav mig både mentale og fysiske pusterum, og frihed, som jeg har brug for i hverdagen. I 2017 skal jeg blive bedre til at lytte til min krop og mit sind samt følge mit hjerte, da det tidligere har været ting, jeg har været lidt for god til at ignorere."

" At lægge bekymringer til side, for 'det hele skal nok gå', må være et fif til 2017."

"I 2017 vil jeg blive bedre til at sige fra. "

" I 1027 håber jeg, at jeg begynder at slappe af omkring, hvad der skal ske i fremtiden, i morgen eller om to timer. Jeg vil bestræbe mig på, at alle ting nok skal ordne sig. Jeg skal blive bedre til at lytte til sind, og give mig selv et mentalt pusterum i hverdagen. Det håber jeg, at yogaen kan være med til at gøre. "

"At tage træning seriøst!"

" Træningsmakkere er det vigtigste, så vi kan kæmpe sammen om et sejt mål!"

" Jeg vil huske glæden ved bevægelse. Særligt med dans og yoga som i YO STUDIOS altid er en fornøjelse. Så længe man synes det er sjovt, kommer styrken og formen af sig selv!"

" I år 2017 vil jeg prioritere min træning højere, da jeg i en stresset hverdag ofte glemmer, hvor dejligt jeg får det efterfølgende."

"Fokusere ekstra meget på min træning som har været lidt påvirket af min studiestart på kandidaten, så nu skal der nogle kilometer i benene."

"Fællesskab er koden for mig, vi skal bare gi lidt af os selv så vinder alle."

"Et godt råd til mig selv i år 2017 må være at ligge bekymringerne til siden, kunne sige pyt og nyde nuet."

"2017 er året, hvor hjerte, nærvær, familie, mindfulness og meget gerne yoga er afgørende for min fortsatte udvikling med at slippe min stress. Både mentalt og fysisk har jeg mærket effekten og min krop takker mig. En kæmpe mulighed og chance for at fortsætte motivationen for et sundere jeg ❤️🙏"

"I 2017 vil jeg forsøge at leve efter det mentale råd: "You can not stop the waves, but you can learn to surf". Men ikke kun i overført betydning. I år 2017 drømmer jeg nemlig om at komme på yoga/surfer-school i Marroko."

 

 

"I det nye 2017 vil jeg strække mig lang, trække vejret dybt, huske at grine en masse og give knus"

"2017 er året, hvor jeg vil prioritere at gøre noget godt for mig selv, så jeg er klar til at møde de udfordringer som året helt sikkert vil bringe 💪🏻"

"Jeg har skoliose og derfor vil rådet til mig selv være at prioritere træning, så jeg kan få en stærk ryg og overskud til at gøre alle de ting jeg gerne vil. 💪🏻🍀🙏🏼"

"Jeg har længe ønsket at komme igang med yoga og det ville være perfekt at komme ordenligt i form før jeg tar min lange cykeltur til Paris i juli 2017 🚴🏼💨 "

"Jeg vil i 2017 være bedre til at følge alle Hella Joofs 10 bud! Men især den om at livet er en rejse og nogle gange ender man i en anden by end den man havde købt billet til. Og så må man jo bare ud og købe et kort over den nye by og glæde sig over alle de spændende ting der foregår her"

"I 2017 vil jeg dyrke positiviteten og et positivt sind. Jeg vil dyrke de små ting, som gør mig glad, og huske at finde tid til de ting, der fylder mig med positivitet, glæde og energi. Det gælder særligt barre- og yin-timerne i YO Studios, som er vidunderlige for krop og sjæl."

"I 2017 skal jeg tænke lidt mere: "Don't worry - be happy" og sænke skuldrene lidt😊😊"

"Mit sande, sunde, kærlige 'jeg' er i balance mentalt og fysisk, når jeg dyrker yoga. 2017 bliver året hvor jeg genoptager min yoga praksis og finder harmoni mellem vilje og fysisk velvære"

"Jeg vil gerne lave endnu mere yoga, da det altid giver ro og overskud til mit sind samtidig med at min krop bliver stærk og smidig. Så gerne meget mere af det 😊"

"Mit råd til mig selv er, at slappe mere af, være til stede samt at dyrke den mentale sundhed noget mere. Dette vil jeg gerne gøre ved at blive bedre til yoga!"

"Mit råd til 2017: Med grønt og med yoga på min nye manduka, kan jeg blive kraftfuld som en bazooka og sund og slank til min nye toga!"

"Jeg vil i det nye år have mere fokus på at lade mig INSPIRERE af andre frem for at SAMMENLIGNE mig med andre 😊 Og så vil jeg selvfølgelig prioritere en masse tid på yoga, som giver mig ro, energi og udvikling - både fysisk og mentalt ☀️ "

"Næste år skal du huske at drikke vand. Det er sådan et nemt tip, som jeg slet ikke lever op til. Og det vil hjælpe på så meget. Men derudover skal du dyrke de sjove ting. Tag til flere koncerter,, på flere kurser du gerne vil på, ses med veninderne"

"Jeg vil smile meget 
trække vejret dybt og opmærksom"

"Blive bedre til at bruge det fantastiske ord "PYT"."

 

 

"Min skønne veninde introducerede mig for Ellen Hillingsø's inspirerende ord "de gode ting sker i modet". Jeg har levet efter dem lige siden, og de har i sandhed gjort mig stærkere - både mentalt og fysisk. Jeg er sikker på, de også vil vise mig den rette vej i 2017. "

"I 2017 vil jeg dyrke positiviteten og et positivt sind. Jeg vil dyrke de små ting, som gør mig glad, og huske at finde tid til de ting, der fylder mig med positivitet, glæde og energi. Det gælder særligt barre- og yin-timerne i YO Studios, som er vidunderlige for krop og sjæl."

Jeg skal blive bedre til at modstå søde fristelserne og give mig selv tiden til at lave sundere mad. Derudover vil jeg meget gerne øge min styrke ved at mærke efter hvad det lige er JEG har brug for, både fysisk og psykisk."

"eg vil blive bedre til at slippe kontrollen, tage én ting ad gangen og se, hvad der sker. Mindre planlægning og mere tilstedeværelse nu og hér. Og så vil jeg selvfølgelig dyrke en helt masse yoga, som jeg virkelig har fået øjnene op for og er blevet bidt af i løbet af det seneste år "

"Blive langsommere. Såre simpelt, men til tider svært at efterleve i den verden, vi tager del i og omgiver os af i dag."

Vejen til både psykisk og fysisk trivsel og velvære går gennem åndedrættet - ved at trække vejret helt ned i mellemgulvet frigives affaldsstoffer i kroppen, mave-tarm-systemet forbedres og der skabes kontakt mellem hoved og krop, således at man kan skabe et mindfult mindsæt der skaber ro og balance i både psyke og krop. Yoga i YO STUDIOS er her med til at facilitere din mulighed for psykisk og fysisk velvære. Be kind to yourself - be YO. "

"Blive bedre til at acceptere at jeg hverken kan eller skal nå det hele, hele tiden. Mindre stress og mere yoga  "

"Opbygge bedre styrke i et-bens-stand gennem med ydmyghed og lette progressioner"

" 'Vær tålmodig med dig selv - vær bevidst om, at du altid befinder dig i en læringsproces, så giv dig selv tid og omsorg'"

"Jeg skal blive endnu bedre til at tage tid til mig selv."

"Lytte til kroppens signaler!"

"Kende min krops muligheder"

"At kunne sige pyt til det vi ikke kan ændre og sige nej"

 

<3 YO