Smile. It's your birthday. Tomorrow.

Smile. It's your birthday. Tomorrow.

Kære Malene. 

Så ramte du den sidste dag i 20'erne. Wow. Den her dag har været så langt væk i altid. I de tidlige teenageår så du frem til den dag, hvor du blev 18. Men det tog jo evigheder. Så blev du 18. Og så begyndte årene, hvor du sådan rigtig begyndte at tage form. Du skulle sgu lige finde ud af, om du skulle stå på det ene ben eller om det andet faktisk var bedre. Der var nogle år deromkring, hvor livet var svært. Hvor lidt overfladeridser viste sig at gemme på nogle lidt mere seriøse sager, du skulle forholde dig til. Nogle dage fejrede du dig selv og din kunnen. Andre dage var du hård ved dig selv. Heldigvis havde du altid bevægelsen. Dansen. Og der forsvandt du ofte hen og fandt lyset og vejen. Bogstavelig talt. Lige inden din 23'ende års fødselsdag, mødte du din drømmeprins. Du vidste det bare ikke, lige med det vuns. Han var pæn. Ordentligt. Uden ridser. Faktisk problemfri. Var det nu også en cocktail, som kunne fastholde din interesse? Ja! For pokker! Prinsen vidste sig at være vendepunktet. Han var optimist. Positiv. Alting var altid muligt. Og at se tingene fra den lyse side, var hans stærkeste side. Det hjalp dig på vej. Der blev færre og færre af de mørke dage. Snart kom de kun et par gange om måneden. Så et par gange årligt. Og nu er det svært at huske, hvornår der sidst var sådan en dag. 

De sidste år har været de mest indholdsrige i dit liv. På 2 og et halvt år har Jacob og dig fået 2 dejlige unger. I har åbnet to skønne studioer. Og reåbnet det ene i 3 gange så store lokaler. At sige, YO i dag er en succes, kan I vidst godt tillade jer. Kære Malene. Du er god nok. Du er lykkedes. Du har drømt og kæmpet. Du har været disciplineret og stærk, når vejen ikke har været ligetil. Du er SEJ! Tillykke med det. Du kan roligt fejre et liv i sus og dus. Du kan roligt træde ind i det næste årti, 30'erne, men oprejst pande og et kæmpe smil. Du kan ikke læne dig tilbage, men det er heller ikke dig. Fortsæt det gode humør og nedsæt ej ambitionerne. Du kan, hvad du vil! 

Det var en lille note til mig selv. Jeg har lært gennem årene, at jeg skal minde mig selv om alt det gode tit. Og jeg skal huske at give mig selv et skulderklap i ny og næ. Og hvis ikke det hører sig til, når jeg fylder RUND i morgen, så ved jeg næsten ikke hvornår. Jep. I morgen bliver jeg 30. Og HURRA for det! 2 unger, 2 studioer og verdens bedste mand. Jeg er RIG. Og jeg er lykkelig. Punktum. 

I går fejrede jeg dagen på forskud med min familie. I morgen skal jeg fejre den med Nor, Eva og Jacob. Jeg ved ikke, hvad der skal ske, men jeg er sikker på, at jeg vil blive forkælet. Det kan min dejlige forlovede nemlig rigtig godt finde ud af. På lørdag slår jeg så en sløjfe omkring min fødselsdagsuge, med en fest med de dejligste piger i mit liv. Mine veninder. 

Noget af det, som jeg har besluttet i det sidste år i 20'erne er, at jeg skulle have rettet mine tænder. Jeg er i fuld gang. Og I får her også en status på det. Det går godt! Mine skinner og mit 'plastic' smil og mine dutter er nu blevet en del af mig. 

Herunder kan I se et foto taget den dag, hvor jeg fik det aller første sæt Invisalign GO skinner på. 

 

 

Og her er et foto. Sprit nyt. Fra min aller sidste dag som 29 årig. 

 

 

Kan I se, hvad der lige er sket med den fortand? Den er altså på vej et andet sted hen. Det er jo altid svært at se en process, når man er midt i den. Og særligt når det foregår på ens egen krop. men de her fotos taler for sig selv. Det er jo ret vildt, hvad der er sket. Og jeg er faktisk lige præcis halvvejs. Jeg havde ikke regnet med, at resultatet ville være så flot på så kort tid. Det her er hvad 7 uger med de (magiske) skinner kan gøre. Tak. Af hjertet tak kære Anita Og Jan fra Tandlægecenteret. Jeres værk gør mig glad i låget hver eneste dag! 

Næste uges indlæg kommer til at handle om status på fødselsdagsuge, status på rejseforberedelser (vi skal til asien i en måned om mindre end to uger!) samt tændernes status. 

 

Hav en skøn søndag aften <3 

 

Malene på 29