Januar 05, 2017

MØD EMILIE SCHACK


 

ENDELIG kan vi løfte sløret for den superkvinde, som skal føre YO STUDIOS videre til København. Kom helt tæt på Emilie i dette interview.

Vi kan ikke lade være med at prale lidt, for vi har saftsuseme gjort en god fangst med denne kvinde. Start blot med at slå et blik ned over hendes cv - og fortsæt så ned til en lidt mere personlig fortælling om livet bag kongelige døre og om mødet med yoga, der vendte op og ned på Emilies verden.

 

1996 Startede på Det Kongelige Teaters Balletskole
2008 Ansat som korpsdanser på Det Kongelige Teater
2010 Postgraduate diploma in contemporary dance - NSCD
2011 Aspirant hos Dansk Danseteater
2012 RYT 200 Yoga Alliance Yogaudannelse - Sattva
2012 Stifter af Yama.dk
2013 Ansat som professionel danser hos Ingrid Kristens & CO.
2013 80 TT Surya vinyasa udannelse - Sattva
2014 200 TT Yin yogaudannelse - Sattva
2015 Mor til en fantastisk dejlig dreng
2017 Medejer og direktør hos YO KBH
...

 

 

 

...

 

Hvorfor YO?
Jeg tror, at jeg bedst kan beskrive det ved at sige, at YO er som mit eget univers. For mig er YO's værdier de helt rigtige, og jeg kan genkende mig selv i YO. Dansen, yogaen, ja det det hele. YO er ikke bare et træningscenter, hvor man går hen, fordi man har dårlig samvittighed over at have spist en kage for meget. YO er et sted, som kan bidrage med en masse positive ting til ens livstil. 
...
Fortæl os kort lidt om dig og din baggrund
Jeg bor i vanløse men min kæreste og lille søn samt vores 3 høns i haven. Var det kort nok? :-)
...
Hvordan vil du beskrive livet på tåspidssko inde bag de kongelige mure?
Jeg er vokset op på Det Kongelige Teater og har været der fra jeg var 5 år, til jeg blev færdiguddannet og korpsdanser. Dansen har ført mig verden rundt og givet mig en helt unik opdragelse, som jeg er meget taknemmelig for. Jeg har også lært at den flotte medalje altid har en bagside. Bag de smukke kostumer og de lette, yndige trin gemmer der sig hårdt arbejde og en masse andre ofre. 
...
Hvad er det skønneste ved at udtrykke sig gennem moderne dans?
Moderne dans er for mig meget personligt. Det giver mig mulighed for at udtrykke lige præcis, den jeg er, og hvordan jeg har det. I balletten er alt lagt fast, og der er altid en, som kan gøre det lidt bedre end en selv. Man kan nemt erstattes. I moderne dans vil der aldrig være en, der kan gøre det  på præcis samme måde som mig. Det er unikt. På den ene side er moderne dans skræmmende for mig, fordi det ligger langt fra min klassiske og kassede baggrund, men på den virkelig gode side, er netop det bare så befriende.    
...
...
Hvad gjorde, at du fandt frem til yogaen?
Yogaen skabte et frirum for mig og gør det stadig. Et sted, hvor jeg kan være for min egen skyld. Hvor jeg ikke bliver bedømt eller skal konkurrere med andre. Yogaen er for mig ikke kun en måde at bevæge sig på - men en måde at leve på.      
...
Nævn de 3 vigtigste ting, som du har lært af dansen?
Selvdisciplin. Udfordringen i at alt, altid kan blive bedre. Og så det vigtigste- danseglæde!
...
Og hvad giver yoga?
Også selvdisciplin. Følelsen af, at uanset hvordan det og du er, så er det altid godt nok. Og med det kommer taknemmeligheden for det, der er, præcis som det er.  
...
Hvilken type underviser er du? 
Uhh kunne du ikke lige spørge mine elever? Hmm, hvis jeg selv forsøge at sætte ord på... Så er jeg en underviser, der forsøger at plante små frø i form af mange forskellige ting. Og så betragte, hvad der vil spire efterfølgende, hvilket er helt op til eleven selv. Jeg vil gerne skabe plads og inspirere til , at der ikke altid kun er en løsning. Mulighederne er uendelige, og det handler om at finde sin egen vej. Det, der er rigtig for mig, er ikke nødvendigvis rigtigt for dig.  Derfor skal der være plads til frihed, og når jeg underviser, så er det for mine elever- ikke for mig selv.
...
Hvad glæder du dig mest til, i dit nye virke som leder af YO STUDIOS KBH? 
ALT! Jeg glæder mig så meget til at møde min kommende YO familie og være med til at skabe et univers fyldt med glæde og muligheder. 
...
Til slut. Vil du ikke dele din egen sundheds-filosofi med os? Både i forhold til mad og træning... 
Uanset om det gælder mad eller træning er mit mantra "Alt med måde".
For mig hænger krop og sind sammen, og der skal være balance mellem de to. Jeg tror ikke på quick fix i nogen form, men på, at det handler om at skabe en sund og balanceret livstil. Dertil vil jeg igen understrege, at det er meget forskelligt, hvad en balanceret livstil er. Der er et spørgsmål om ens person, ens værdier og ens behov.  ALT MED MÅDE!
...
...
Tusind tak skønneste Emilie. Hold op, hvor vi glæder os til YO og København med dig ved roret! 
November 23, 2016

MØD TINA LYKKEGAARD

Skønhed starter indefra- 

Og det ved Tina Lykkegaard alt om. Hun elsker skønhed, og vil gerne guide folk i skønhedsjunglen. Tina vil hjælpe DIG med at træffe de gode og naturlige valg, og med små og simple ændringer, at få styr på dine skønhedsrutiner, så du aldrig mere skal bekymre dig om fx din hud. Herunder vil Tina give dig en kort introduktion af sig selv, og fremover vil Tina jævnligt dele gode tips her i YO WEAR magasinet samt til events i samarbejde med YO STUDIOS. 

 

 

Hej med jer. Jeg er under uddannelse til Holistisk Hudterapeut. Holistisk betyder i denne sammenhæng, at jeg kigger på hele kroppen, som en helhed. Jeg giver dig altså ikke kun en creme, som du kan smøre i ansigtet, men jeg undersøger din sundhed generelt. Kroppen giver os nemlig så mange svar. Desværre er det bare ikke altid, at vi er opmærksomme på dem.

Jeg er oprindeligt uddannet i Matas, hvor rejsen om sundhed og skønhed hurtigt fangede min interesse. Efterfølgende er jeg blevet færdig som handelsøkonom, da mit fag jo også handler om at sælge og formidle. Jeg har de sidste 8 år i skønhedsbranchen arbejdet som konsulent, hvor jeg har lavet hudscanninger, og on top of it all, har jeg haft 2,5 år i Naturskøn. Her har jeg lært en pokkers masse om vores skønhed og om, hvordan den hænger sammen med vores indre tilstand.

 

Igennem uddannelsen som holistisk hudterapeut er det for alvor gået op for mig, hvor meget vi kan ændre hudens udseende, ved at se på vores indre tilstand. Det gælder både kost, vitaminer, mineraler, sunde fedtstoffer, træning og ikke mindst vores mentale form. Mit motto er  ”Skønhed starter indefra” og det har jeg kun fået bevist med mine mange klienters resultater.

Jeg har en enorm lyst til at hjælpe specielt kvinder, men også børn samt mænd til at leve bare en smule sundere. Tilmed gør det ondt i mig, når mennesker fortæller om, hvordan deres selvværd daler i perioder med dårlig hud. Det vil jeg så gerne hjælpe med. Når så resultaterne kommer og glade mennesker vender tilbage med fornyet energi og overskud, giver mit arbejde virkelig mening.

I arbejdet med huden er der nemlig mange bonusser af hente. Man vil både kunne opleve øget energi, fladere mave, bedre fordøjelse, mindre appelsinhud, et positivt sind, måske endda vægttab og meget mere.

Jeg deler dagligt små tips og gode råd på min blog www.tinalykkegaardblog.dk og ikke mindst på min instagram @tinalykkegaard. Til Januar har jeg et vildt spændende projekt, som jeg åbner op for. Dette er et online kursus, som hedder ”Smukkere hud, øget energi og indre balance på kun 12 uger” Her har jeg vredet alt min viden ud i 12 moduler, som spredes ud over 12 uger. Der kan skabes rigtig flotte resultater på kun 12 uger, og med dette online forløb vil jeg gøre alt for, at du holder motivationen i top.

Det kan du læse mere om på www.tinalykkegaard.dk

Jeg glæder mig til at connecte med jer alle gennem YO.  

Kærligst Tina Lykkegaard

April 10, 2016

#YOMOMENT

Vær med til at dele og sprede dine #YOMOMENT'S og vind de lækreste præmier. 

 

 

Et #YOMOMENT hylder alt det gode – de store glæder og de små lykkeglimt i hverdagen.

Et #YOMOMENT beskriver en positiv følelse. Et #YOMOMENT kan opstå, når du gør noget godt for dig selv og føler balance i din krop og i dit sind. Et #YOMOMENT kan opstå alle vegne – hjemme, på rejser, på løbeturen eller på sofaen. Sammen med dejlige venner, over god mad eller på vej til en fed koncert. Til en sveddryppende YO SHAPE i YO STUDIOS eller når du åbner en postpakke fra YO WEAR fyldt med lækkert træningstøj. Et #YOMOMENT  er dit, og du afgør og mærker, hvornår dine #YOMOMENT'S opstår. 

Konkurrencen om at vinde de lækre præmier løber de næste to uger. I den tid kan du dele alle de #YOMOMENT'S, som du har lyst til. Du skal tagge @yostudios og #yomoment, for at deltage i konkurrencen. Præmien er...

 

Opskriftsbogen 'Skønne salater' af Emma Martiny

Den livshyldende notesbog fra Yndlingsting

En personlig kostvejledning af YO’s kostekspert, Josephine Malene, fra A Tasty Love Story

Den blødeste YO SWEATSHIRT

En times Personlig træning med Malene Arvin

En hel måneds fri og gratis træning for dig selv eller en du har kær i YO STUDIOS

 

Herunder kan du læse mere om den skønne præmiepulje samt få svar på, hvad et #YOMOMENT er for Emma Martiny, Josephine Malene samt for Nele, pigen bag Yndlingsting. Måske du lader dig inspirere?

 

Emma Martiny

Udlodder bogen ”Skønne Salater”

Af bogen 'Skønne salater' kan man forvente:

Da jeg skrev "Skønne salater", forsøgte jeg at skabe den kogebog, jeg selv har savnet på hylden. Kogebogen, der svarer på det evigt tilbagevendende spørgsmål: ”Hvad skal vi servere til?”, og som er fyldt med gode idéer til, hvad man kan spise til alt fra flæskesteg til falafel. Jeg har aldrig forstået, hvorfor så mange spiser det samme tilbehør stort set alle ugens dage, når naturen bugner af grøntsager og råvarer, der giver os mulighed for at overraske og udfordre vores smagsløg og opfinde nye favoritretter.

I kogebogen finder du opskrifter, der passer til både hverdag og fest. Tilbehør til én, to eller femten. Salater til morgenmad, madpakke, score- eller familiemiddag. Og sidst men bestemt ikke mindst: sunde søde sager og retter, der kan føje et ekstra pift af luksus til din hverdag, med ingredienser der ikke vælter madbudgettet.

 

Din yndlingsopskrift i 'Skønne Salater'?

Uha, den var svær! Det kommer så meget an på anledning og årstid. Om vinteren spiser jeg masser af råkost, eksempelvis en skøn rosenkål- og fennikelslaw med æble og creme fraiche dressing. En lækker salat til foråret er en min rabarbersalat med mandler og gedefeta.

Om sommeren er min blomkåls-couscous et evigt hit. Og så ved jeg, at min lakseroulade bliver serveret som forret i mange hjem til nytår. Af desserter er min mægtige bønnebrownie helt vidunderlig. Der står sorte bønner på ingredienslisten, hvilket giver lidt plusser på sundhedskontoen, men det slet ikke kan smages og bidrager til browniens gode konsistens.

 

Din madfilosofi?

For at bruge et yogaterm, tror jeg på "madkarma". At man mærker efter i sin krop og oplever, at what goes around comes around - at vores krop er ikke bare en skraldepand, vi kan smide alt muligt ned i, uden at forvente en modreaktion. På samme må vi også vente en modreaktion, hvis vi aldrig giver os selv lov til at spise den is, vi har lyst til.

Denne balance, hvor vi træffer vores valg på grund af lyst og ikke af pligt, så vi kan have det godt både fysisk og psykisk, er god madkarma for mig. I min dagligdag betyder det masser af grønt og gode sæsonprægede råvarer samt plads til at dele madglæde med andre uden tanker om sund/usund, når jeg har lyst.

 

En lille teaser til din kommende til din kommende bog 'Herlig og ærlig mad'

Lige som i "Skønne salater", er grøntsagerne stadig er en af de mest lysende stjerner på mit spisebord. I ”Herlig & ærlig mad” vil jeg dog forsøge at give endnu mere inspiration til fuldendte måltider, samt forslag til hvordan du kan spise sundt, lækkert og varieret både morgen, middag og aften. Og formiddag og eftermiddag og til natmad, for den sags skyld.

Mad er noget af det bedste, jeg ved, og jeg er lidt af en madnørd, der elsker at bruge mange timer i køkkenet. Jeg ved dog også, at ikke alle har det på samme måde – at mange helst bare vil nyde god mad i en fart uden større anstrengelser – og derfor stræber jeg efter at gøre mine opskrifter så ligetil som muligt. 

 

Herlig & ærlig mad indeholder, hvad der i mine øjne er allersundest: opskrifter på hjemmelavet mad lavet med kærlighed og iver, med de bedste og mindst forarbejdede råvarer. Deraf kommer også bogens navn: Opskrifterne er den herligste mad, jeg kender til, lavet på den ærligste vis af hele, sæsonprægede, økologiske fødevarer.

Jeg bruger eksempelvis sjældent almindeligt hvedemel eller raffineret sukker i mine søde opskrifter, men udskifter det med naturlige ingredienser såsom boghvedemel, mandelmel, honning, kokossukker eller udnytter frugtens egen sødme. Og så elsker jeg at tage en klassisk ret og ændre den, så grøntindholdet skrues op en ekstra tand.

For mig handler det ikke om at være fanatisk, blot om at jeg vælger det bedste, noget som min krop kan bruge og får det godt af. Så længe at smagen ikke tager skade (faktisk bliver den ofte kun endnu bedre), synes jeg, at ideen med at udskifte knap så sunde fødevarer med nogle, der er mere næringsrige, er værd at tage op.

 

Et #YOMOMENT for dig er?

En morgenløbetur, hvor jeg tager mig tid til at starte min dag med god energi - alene, før resten af byen vågner. At gå en tur i skoven med en god veninde med frisk luft og lange snakke. At få sved på panden i YO, men at have det så sjovt, at jeg næsten glemmer, hvor hårdt det er. Eller at tage på torvemarkedet med min kæreste og købe sæsonens lækreste økogrønt, der giver mig lyst til at eksperimentere i køkkenet. 

 

 

Nele Sienknecht fra Yndlingsting

Udlodder notesbogen ”My Daily adventure”

 

 

Hvordan vil du beskrive dig selv?

Energisk, kreativ og nysgerrig. Og så har jeg mit hjerte og min mave med, når der skal træffes vigtige beslutninger.

 

Af 'My Daily Aventure' kan man forvente?

My Daily Adventure er designet til dig, kære eventyrer.

Yndlingsting har lavet den her notesbog i samarbejde med Away from the city, fordi vi tror på, at det er de små ting i livet, som er starten til uforglemmelige eventyr. Vi mener, at vi skal holde fast og bevare disse små øjeblikke, inden de går ubemærket forbi. Mange tror, at man skal rejse verden rundt for at opleve uforglemmelige eventyr, der er lige her.

Nogle gange er det netop de små, næsten ubemærkede og tilfældige øjeblikke, som er starten til enestående eventyr. Og når vi kigger tilbage på vores oplevelser, spørger vi ofte os selv: Hvordan startede det hele? Det vil vi måske aldrig finde ud af, med mindre vi skriver disse øjeblikke ned. My Daily Adventure indeholder 3 inspirationssider, der er kendetegn for en enhver rejse.

The mountains are calling and I must go.

Enhver rejse starter med et kald. En drift, som vi har inde i os og som gør, at vi kaster os ud i nye eventyr.

Not all who wander are lost.

Måske møder du nogle tvivlere på din rejse. Måske er det dig selv, der begynder at spørge: Er det nu også det rigtige? Kære eventyrer, hold fast i dine drømme.

Embrace the journey.

Nyd turen. Vær tilstede i nuet. Åbn dit sind og dit hjerte og mærk efter.

Notesbogen er lavet af 100% genbrugsmaterialer. Bogens omslag er en blød softcover lavet af genbrugslæder. My Daily Adventure er lanceret i et begrænset oplag på i alt 100 eksemplarer.

 

Sundhed for dig er?

Sundhed for mig er at have krop og sjæl i balance. At give kroppen de bedste ressourcer til at fungere optimalt ved at spise gode råvarer, at styrke ens sind ved at dyrke yoga, at opbygge en stærk krop ved at motionere og at være god ved sig selv. At balancere de fire ting er, hvad sundhed er for mig.

 

Jeg bliver glad når...

Når jeg deler og oplever små ting i livet sammen med mennesker jeg holder af. Det kunne være alt fra årets første svømmetur i havet, en god kop te og lune boller med smør , Lisbeth’s YO YIN YANG time mandag morgen eller en løbetur i skoven.

 

Hvad betyder et "YOMOMENT for dig?

Jeg er lige hjemvendt fra vinterens sidste skitur. Jeg havde en fantastisk ferie sammen med min kæreste og min familie. En af dagene havde vi dog træls vejr, og det var rigtig koldt. Min søster og jeg skulle vente på de andre på toppen af bjerget. Vi frøs og blev lidt små irriterede. Men i stedet for at blive sure, øvede vi os i hovedstand med tunge skistøvler på. Vi grinede så meget, at vi glemte alt om minusgrader og sure miner. At vende noget negativt til noget positivt er et #YOMOMENT for mig.

 

 

 

Josephine Malene fra A tasty love story

Udlodder en kostvejledning

 

Sådan forløber en typisk kostvejledning med dig?

En kostvejledning er forskellige fra gang til gang, alt efter hvad klienten ønsker. Rigtig mange vil gerne lige have set deres vaner efter i sømmene, og have nye tips til, hvordan der kan flettes lidt mere sundhed ind. I sådanne tilfælde aftaler vi, at der bliver lavet en lille mad-dagbog over en 3-4 dage, som jeg så ser inden mødet og ud fra den, tager vi en snak om, hvad der fungerer og, hvor der kan laves småjusteringer.

Det kan dog også sagtens bare være, at der er en masse opklarende spørgsmål, som vi tager sammen. Hvis man ønsker en større omlægning samt en tilhørende kostplan, så kræver det et par gange, altså et mindre forløb, for at få det optimale med. 

 

Din madfilosofi?

Mad skal være sundt, sjovt og fylde dig med energi. Jeg synes ikke, at man skal være fanatisk, eller have en liste med forbudte usunde ting. Stort set alt mad kan være med i et sundt liv, og jeg synes, at det er ok at spise slik og drikke en cola når man fx går i biffen , så længe det ikke er hver dag.

Derudover hylder jeg grøntsagerne, gerne de danske. Jeg synes de er fantastiske i alt fra kage til sammenkogte retter, og jeg mener, at de kan og bør indgå i alle hovedmåltider. Nybagte fuldkornsboller med øko-smør er for mig det nye sort, især søndag morgen med et blødkogt æg – det giver ægte livsglæde.

Sundhed for dig er?

Sundhed er balance! Balance i livet, både når det handler om mad, stress, kærlighed, motion osv. Jeg tror ikke, at det er sundt at leve for sundt og ‘rigtigt’!

For mig er sundhed at dyrke yoga, drikke en grønt spinat shake, få et godt knald og guffe en stor snasket burger med det hele til aftensmad.

 

Et #YOMOMENT for dig kan være?

For mig er det nok, når alt går op i en højere enhed. Forleden dag gik min kæreste og jeg en tur ved Aarhus Ø. Solen skinnede, der var forår luften og kaffen i hånden var varm og dejlig. Det var et livshyldende #YOMOMENT.

 

 

 

Tusind tak til disse vidunderlige og inspirerende piger, som du kan få lov til at vinde en 'bid' af. 

Vi glæder os helt vildt til at blive inspireret af DINE #YOMOMENT'S. 

<3 YO

Marts 20, 2016

THE YO COLLECTION

It’s here!

YO er en helt ny tøjkollektion lanceret af YO WEAR og YO STUDIOS.

 

 

YO er til den trendy YO pige og kvinde, hvis hverdag byder på alt lige fra workout til arbejde, skole, kaffedates, familietid, praktiske gøremål og selvforkælelse. Med de nye items fra YO kan du style outfits, som passer til både dine workouts og dine venindeaftaler. 

YO er tilpasset hverdagen med inspiration fra WORK STUDIO tendensen, som er på sit højeste i New York lige nu.

 

YO kollektionen byder på bløde sweatshirts, lækre T-shirts og loose-fit toppe, der både kan styles sammen, men som også er helt ideele at mixe med din eksisterende garderobe.

 

 

YO Sweatshirten er i det blødeste materiale og er perfekt til og fra træning, men også til et par lækre jeans eller til søndagsafslapning på sofaen. Toppen fra YO er med sit loose-fit nem at style til de kommende forårs- og sommeroutfits. Toppen rammer plet i forhold til sommerens store 90'er tendens. 

 

Find hele YO kollektionen her.

 

Vi glæder os til, at der løbende vil komme endnu flere styles til YO kollektionen. 

<3 YO

 

 

 

Marts 02, 2016

YO i NYC

 

Tidligt fredag morgen flyver pigen bag YO, Malene, til NYC på inspirationstur og ferie. Det er ikke helt tilfældigt, at Malene har valgt at søge inspiration til YO STUDIOS og YO WEAR i NYC. I NYC opstår der hele tiden nye tendenser inden for yoga, fitness og barre-træning.


Her kan du læse mere om Malenes forberedelser og forventninger til turen...

 

 

Hvordan vil du pakke til NYC? Planlægger du outfits til hver enkelt dag eller pakker du helt tilfældigt?

Hmmm... Jeg er faktisk blevet bedre til at pakke med alderen. For 5 år siden pakkede jeg hele mit skab. I dag begrænser jeg mig og udvælger mine yndlings-outfits.

Når jeg er på ferie, giver jeg mig tid til at tænke over mit tøj, hvilket jeg er elendig til hjemme, i hvert fald når det gælder hverdagstøj. Træningstøj til gengæld, ligger der altid lidt mere energi og flere tanker bag.

Og jeg tænker absolut over træningsoutfits til NYC. Derovre dukker man altså ikke bare op i et par slidte Nike leggings. Der træner man med stil! Og jeg er vild med det! Jeg skal rigtig over og vise YO WEAR tøjet frem. Har du en packing philosophy?

Øh... Ja og nej. Der skal være plads i kufferten! Det er nok den vigtigste regel. I NYC shopper jeg altid alt det, man ikke lige får herhjemme. Jeg er vild med items, der ikke findes i 100.000 eksemplarer, og har derfor altid shoppet meget på rejser.

Denne gang skal jeg have et par nye løbesko, et par pæne sneakers og lidt lædervarer. Forhåbentlig et par lækre læderbukser og jakke. Og så skal jeg klart forbi BANDIER, som er verdens lækreste activewear shop. YO WEAR i MEGA format :-) 


Skal du dyrke yoga eller andre former workout I NYC?

JA! Jeg skal ned og sige hej til Tara Stiles og Mike ved Strala Yoga. Vi booker ofte hotel i løbeafstand til STRALA, så vi, min kæreste og jeg, kan løbe ned og tage morgentimer. Den lækreste morgenmad på Greydog ved Union Square er et must efterfølgende. Det sted er fantastisk!
 
Derudover skal jeg besøge nogle forskellige barre studios, Booty Barre, Physique 57 og også et par yogasteder. Jeg holder jer opdaterede på Instagram @yostudios - mon ikke jeg falder over helt nye og ukendte active-spots i byen.
 

 

Er du New Yorker by heart? Har NYC en speciel plads i dit hjerte?

Helt vildt! Jeg var første gang i NYC som 17 årig, hvor jeg havde boet et år i New Hampshire og afsluttede eventyret med en uge i NYC med min mor.


Siden har jeg været der 5-6 gange, og elsker byen. Jeg vågner ikke op kl. 05 og tænker, at jeg skal nå alt og stresser helt vildt over kø ved Empire og bådtur til Frihedsgudinden.
 
Jeg har oplevet de ting, man skal opleve, og nu oplever jeg alt det, som man først oplever efter et længerevarende kærlighedsforhold - alle de små gemte skatte.
 
Jeg glæder mig til at gå og gå og gå og spise på de lækreste små madsteder. At mærke byen, hvor der er aller højest til loftet og også, hvor der er aller dybest at falde.
 

Jeg er vild med summen af liv, kunst og iværksætteri NYC tilbyder, og at det i høj grad er ordsproget- ‘ The sky is the limit’, der dikterer hverdagen i mulighedernes by.
 

Har du hjemmefra planlagt noget helt særligt, som du vil opleve?

Vi skal op og se byen fra ‘ Top of Rock’, toppen af Rockefeller center. Jeg glæder mig utrolig meget til at stå der og se ud over en af de smukkeste skylines i verden, med min kæreste i den ene hånd, og min lille søn på armen.


Det bliver kæmpe stort at være i vores yndlings-by med vores lille mand!

 

<3 Malene & YO

 

 

Februar 02, 2016

WELCOME L'URV SPORTSWEAR

Hos YO er vi vilde med anderledes og ekslusive mærker. Nu har vi fået et nyt mærke ind, L'urv Sportswear.

L'urv er et australsk mærke, hvor designere i Melbourne skaber fashionabelt sportstøj til den moderne kvinde. Det er tøj du kan bruge til alle slags aktiviteter, og som også kan være en del af din hverdagsgarderobe.

Deres modige farver og eksotiske print skiller sig ud, og det var netop det vi faldt for hos YO. De er med helt fremme i den nye trend, Athleisure, som er sportstøj, der ligesåvel kunne være almindeligt modetøj.

Som med alle vores andre mærker, bestiller vi altid kun få styles hjem og få størrelser fra hver kollektion, så du er blandt de få ejere, når du får en pakke ind af døren fra YO WEAR.

God fornøjelse,

<3 YO

 

August 12, 2015

THE WAY OF THE WARRIOR

YO WEAR introducerer Koral Activewear AW 15
...

In the Fall 2015 collection The Way of the Warrior, Koral Activewear celebrates the fearless spirit of the onna bugeisha - the female martial artists of early Japan - and explores the 7 virtues of Bushido

- literally “the way of the warrior.”

Within the collection, minimalist elements of shape and proportion are tied together by obi sashes and long sweeping lines of ribbony color-blocking. Kimono-esque layers drape beautifully over sheer-paneled leggings with discreet reveals, while the dramatic lines of ancient Japanese architecture are interpreted in an array of covetable bras. Strategically placed compression panels trimmed with reflective details support and artfully sculpt the body while creating elongated silhouettes.

The prints of the season evoke the iridescent coloring and texture of the koi fish. Koral Activewear’s signature Infinity fabric ensures prints will retain their luminous colors and luxurious finish over time. Tattered tees and textured grey hues depict the volcanic rock backdrop of the islands, while botanic shades of iris and bordeaux add rich pops of color to the landscape of the season. The strength, valor, and resolve of Japan’s fierce female legends is meant not only to inspire the design, but to inspire the warrior within.

Maj 27, 2015

Daquini glæde

 

Det er med ovenud begejstring, at YO WEAR kan afsløre endnu et fantastisk samarbejde. Vi faldt pladask for Daquini Activewear, da vi så det stærke europæiske brand første gang. 

Daquini skaber activewear, der møder high-street fashion. De arbejder med de aller nyeste materialer, der sikrer en uovertruffen pasform, komfort og bevægelsesevne. 

De værdsætter den smukke kvindekrop, og arbejder i linjer, former og materialer, der fremhæver kvindens aller mest feminine træk. 

Vi er vilde med det, og vi glæder os til, at de første varer rammer shoppen i starten af juli måned. 

 

April 28, 2015

I AM VIBES

YO WEAR har startet et samarbejde med det engelske mærke I AM VIBES.

Glæd dig til leggings, der er skræddersyede til træning, yoga, bevægelse eller som fashion-statement til en dansende nat med veninderne. 

Vi har også fået reproduceret en T-shirt, kun til glæde for YO WEAR's kunder. Den er i et meget begrænset antal, så skynd dig, hvis du skal have fat i den lækreste Karma T-shirt. 

I AM VIBES giver lyst til bevægelse, lyst til smil og lyst til afslapning.