Cremet & smagfuld dal med spinat

Cremet & smagfuld dal med spinat

Josephine Malene har udviklet den lækreste efterårsgryde. Perfekt til råkolde vinteraftener med familien, din elskede eller gode venner. 

 

Ingredienser til 4 portioner

3 dl røde linser
2 store løg, hakkede
4 fed hvidløg
2 friske røde chili
1 dåse flåede og hakkede tomater
100 g friske spinatblade

6 soltørrede dadler, hakket i små stykker
100 ml fuldfed kokosmælk
7 dl vand
2 tsk. stødt spidskommen
1 tsk. gurkemeje
½ tsk. Kanel
2 spsk. olie
2 tsk. salt

 

Fremgangmåde


Varm en stor gryde. Svits løg og frisk chili i olie i et par minutter. Tilsæt hvidløg og svits i yderligere et minut. Tilføj flåede tomater, linser, dadler og krydderier og rør i et par minutter. Tilsæt vand og salt, bring i kog.


Sæt låg på herligheden og lad det simre i ca. 15 min. Hæld herefter kokosmælk og spinat ved, rør i et minut og smag til.


Server denne skønne ret med en god klat creme fraiche og et stykke dejligt surdejsbrød med kold smør.

 

Opskrift udviklet af Josephine Malene i samarbejde med Apetina.com 

 

Velbekomme og nyd jeres skønne efterårsaftner.

<3 YO STUDIOS og Josephine Malene