ABOUT

....
YO WEAR er en shop for eksklusivt træningstøj og udstyr. Shoppen findes online på www.yowear.dk og som 'shop-in-studio' i YO STUDIOS  i Aarhus samt i YO STUDIOS KBH. Med en aktiv livvstil følger en naturlig lyst til at udstyre sig med lækkert tøj samt funktionelt udstyr. YO WEAR giver dig dette. Vi sælger FASHION ACTIVEWEAR, som du kan føle dig fantastisk i både under og efter træning.
...
Vi køber altid varer hjem i et begrænset antal, så hver eneste style er særlig og dermed ekstra lækker at få fat i. Det betyder også, at vi sjældent får de samme varer efter de er udsolgt. Vi samarbejder kun med de brands, som vi mener, har et helt unikt og lækkert udtryk, og som langt fra er kommercielt eller mainstream. Det er vigtigt for YO WEAR, at vi kan tilbyde lækkert activewear tøj, som ikke kan købes i alle de store sportsbutikker.  Hos YO WEAR er du derfor altid sikret det nyeste tøj og udstyr af højeste kvalitet- og fra brands du ikke nødvendigvis finder andre steder i Danmark. 
...
YO STUDIOS er Aarhus' og Københavns eksklusive træningsstudio. Med inspiration fra særligt NYC tilbyder vi nytænkende holdundervisning, personlig træning, kostvejledning og alt andet du behøver for at holde din krop sund, stærk og smidig. YO STUDIOS er skabt af Malene Arvin. Med en baggrund som professionel moderne danser, har Malene brugt det meste af sit liv på at være aktiv. Hun er uddannet yogalærer indenfor Ashtanga Yoga og Strala Yoga. Derudover er hun uddannet løbeinstruktør og autodidakt personlig træner. Hendes store passion er at hjælpe andre mennesker til at opnå en stærk, smidig og sund krop i balance. Hvis du vil vide mere om YO STUDIOS, kan du følge med på www.yostudios.dk. 

NEWSLETTER

News and lots of love from YOWEAR?